EAGT – Европска конференција за Гешталт терапија

EAGT – Европска конференција за Гешталт терапија

​Снежана Андреева, Краков, 2013

 

​Од 20 до 22 Септември се одржа 11 ЕАГТ конференција во Краков, Полска. Учесници имаше од цела Европа и претставници од УСА. Од Македонија имаше 4 преставници. Значајно за нас беше што оваа година бевме преставени со нашето уставно име, на радост на сите нас. Во три дена имаше бројни предавања, работилници и пленарни седници, презентасија на книги и работни матерјали во Гешталт терапијата. Учесниците имаа можност да избраат учество на бројните работилници. Краков е прекрасен град со големи туристички можности.

Контакт

Адреса

ул. Мајка Тереза 44 (поранешна ул. Водњанска), 1000 Скопје, Македонија

Телефон

+389 71 878 706
+389 75 474 626

Работно време

Работно време
9:00AM - 05:00PM

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Грешка
Испретео